Ko sam padne ne plače - 4. epizoda!

Ko sam padne ne plače / Kendi Düşen Ağlamaz

Ko sam padne ne plače – 4. epizoda!

By  | 

 Serkan je spasio Alize, ali su usred krize zbog Bahatinove otvorenosti. Alize ne može da objasni prijateljima zašto je Bahatin zove snahom, ali Serkan je opet iznenađuje i spašava tako što javno izjavi da je zaljubljen u nju kako niko ne bi ništa posumnjao. Svi su šokirani ovim dešavanjima, a Hazal nestaje. Ona je otišla na sastanak sa nekim koga je upoznala preko društvenih mreža. Prijatelji shvataju da je u nevolji, ali ne mogu doći do njenog telefona. Međutim, Serkanova snalažljivost dolazi do izražaja i Hazal je spašena. Nuretin i Kadir shvataju da Esma i Serap sarađuju. Serap i Esma saznaju da Serkan nije upravnik hotela već da pere posuđe. Sinem ga unaprijedi u tehničkog menadžera u hotelu. Ali Alize koja jedva čeka da mu prenese ovu vijest nailazi na negativno iznenađenje zahvaljujući Esme i Serap.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *