Ko sam padne ne plače – 9. epizoda

Ko sam padne ne plače / Kendi Düşen Ağlamaz

Ko sam padne ne plače – 9. epizoda

By  | 

Poslednja scena – Bahar, Serkan i Alize

Ko sam padne ne plače – 9. epizoda
Led između Serkana i Alize je polako počeo da se topi. Serkan je, naime, konačno shvatio da više ne može bez Alize, i iako to ne može priznati njoj, priznaje ocu. Međutim, on ovoga puta mora sakriti i jednu tajnu od nje, Alp ga je zamolio da uči i da to nikome ne otkrije.
Alize bi da sazna gde se to Serkan u tajnosti uputio, ali avaj, ne uspeva to. Savršena prilika da ga učini ljubomornim joj se pruža kada joj ponude fotografisanje. Na fotografisanju, Serkanu nije svejedno što je Alize sa nekim tipom. Baš kada tip krene da prebaci ruku oko nje, Serkan poludi i udari mu pesnicu te ga obori. Ovo je dovoljna naznaka za Alize da je njemu stalo do nje.
Alize upita Serkana koja je tajna između njega i Bahar. Bahar ih vidi, približi se i prokomentariše da ne može naći ključeve. Pita Serkana da ih nije ispustila noćas kod njega u radionici. Alize ih upita jesu li to bili zajedno noćas, deluje razočarano, na ivici suza. Serkan ne govori ništa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *