Lockdown Ki Love Story – 103. ep. – Sonam sašije Dhruvu odeću!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 103. ep. – Sonam sašije Dhruvu odeću!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 103. ep. – Sonam sašije Dhruvu odeću!

Milky besni što mora da izigrava majku petogodišnjem detetu.
Milky bezuspešno pokušava da nahrani Dhruva i iznervira se pa ga uštine. On je ujede za prst, a potom i pobegne. Nutan kritikuje Milky što nije uspela da da lekove Dhruvu.
Dhruv dođe u park. Tu se pojavi i Sonam. Dhruv želi da se igra sa decom, ali oni mu kažu da je to samo za decu. Dhruv kaže da je i on dete. Deca mu kažu da ne nosi odeću kao oni i nazovu ga lažovem. Dhruv kaže da želi dečju odeću i besno ode odatle. Sonam se upita kako da mu ispuni tu želju.
Dhruv u kući viče da hoće dečiju odeću njegove veličine. Sonam ga krišom odvede u prodavnice i uzme mu mere, a potom mu kaže da ne govori nikome da su se videli.
Nutan odahne kad ugleda Dhruva, kaže mu da ne radi to više, njegova majka ne može da živi bez njega. Ona ugleda Sonam pa je upita zašto prati njenog sina uprkos njenim upozorenjima. Sonam je uverava da je slučajnost, došla je tu da kupuje. Dhruv obriše Sonamine suze i igra se sa njenom kosom. Oni se smeju. Nutan ga odvede rekavši mu da ne priča sa strancima.
Sonam sašije odeću Dhruvu i pošalje je po nekom čoveku. Čovek isporuči odeću, Shashikant mu plati. Dhruv je srećan, isproba odeću. Sonam gleda ovo preko video poziva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Čovek koji je isporučio Dhruvovu odeću se vrati i kaže Nutan da je Sonam poslala odeću. Nutan iskritikuje Sonam preko video poziva. Ona spali odeću. Dhruv plače.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *