Lockdown Ki Love Story – 122. ep. – Nutan pristane da ubije Sonam!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 122. ep. – Nutan pristane da ubije Sonam!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 122. ep. – Nutan pristane da ubije Sonam!

Nakon što je Milky uštine, Nutan kaže da Milky neće nigde, ostaće tu do porođaja i to je njena odluka.
Sonam podeli sa Sheetal svoje sumnje u vezi Milky i njih dve odluče da saznaju istinu. Milky ih čuje. Sheetal pita Sonam da li će reći Dhruvu za Milkynu trudnoću. Sonam odgovori da će videti šta će mu reći kad saznaju istinu.
Nutan moli Milky da ode rekavši da neće nikome reći istinu. Milky govori da se Dhruv oporavio i zato se predomislila. Ispriča svoj plan – Sonam neće stići do oltara jer će je ona (Nutan) ubiti. S obzirom da je ona majka Dhruvovog deteta, on neće imati problem da je oženi. Nutan odbije da ubije Sonam. Milky joj zapreti da će pobiti celu porodicu ako ona ne ubije Sonam. Nutan na kraju ipak pristane da ubije Sonam.
Sutradan, Sonam ponudi Milky da ona i Dhruv usvoje njeno dete. Ne žele da udalje dete od nje već žele da preuzmu potpunu odgovornost za njega. Milky pita zna li Dhruv za dete, kako je reagovao. Sonam shvati da ova proverava da li ona govori istinu, pa slaže da je rekla Dhruvu i da je on bio šokiran ali da je shvatio da dete nije krivo pa žele da ga usvoje. Milky joj se izvini i kaže kroz suze da će ona preuzeti odgovornost o detetu.
Sonam kaže Sheetal da joj je nešto tu sumnjivo. Sheetal ima plan da saznaju istinu i pokaže joj isečene papaje i kaže da ako je Milky zaista trudna, neće to pojesti. Sheetal da papaju Milky i ona samo što ih ne pojede, ali je Nutan spreči rekavši da je papaja loša za trudnu ženu. Milky optuži Sheetal da je htela da ubije njeno dete i pohvali Nutan.
Tokom haldi ceremonije, Nutan prigovara Sonaminim roditeljima jer su im kupili jeftinu odeću. Sheetal se požali da su njoj dali crni sari. U sećanju prikažu da je zapravo Milky tražila od Nutan da nazove Sonamine roditelje i da zatraži crni sari za Sheetal jer joj je to omiljena boja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Milky gurne Sonam kad sedne u kolica. Milky traži od Nutan da gurne kolica niz stepenice. Nutan je posluša i šokirano gleda dok se Milky zlobno smeška.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *