Lockdown Ki Love Story – 114. ep. – Milky uceni Dhruva!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 114. ep. – Milky uceni Dhruva!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 114. ep. – Milky uceni Dhruva!

Nutan kaže da je Sonam član njihove porodice, ali konačnu odluku prepusti Sonam. Sonam kaže da ju je prvi put Nutan prihvatila i oseća da će se ovog puta sve srediti, zamoli Subhadru i Pratapa da ne traže od nje da ode od svoje kuće. Pratap i Subhadra odu. Dhruv, Sonam i Nutan se zagrle.
Milky pokuša da nađe poslugu, ali niko ne želi da radi za nju.
Milky dozvoli Sonam da spremi hranu u njenoj kući.
Porodica začuje Dhruvov vrisak i vide kako ga Milkyni drže. Oni ga zaključaju u sobu. Sonam dovede policiju rekavši da su na silu zaključali Dhruva. Milky negira to i optuži Nutan. Dhruv ćuti. Sonam primeti opekotinu na Dhruvovoj ruci. Inspektor ga upita ko ga je povredio. Dhruv odgovori njegova porodica. Svi su šokirani. Dhruv doda da je Milky veoma dobra i želi da ostane sa njom. U sećanju prikažu kako je Milky zapretila Dhruvu da će ubiti Sonam i Nutan ako je ne bude slušao.
Milky pred porodicom natera Dhruva da očisti pod i kaže da će Dhruv sad biti njen sluga. Sonam pokuša da ga spreči, ali Milkyni ljudi je upozore da će, ako se približi Dhruvu, ispreći mu ruku (Dhruvu). Sonam upozori Milky da će se pokajati što je povredila njenu porodicu i njenog sina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Milky otme novac iz Shashikantove ruke. Nutan kaže da je to Sonam zaradila. Milky im zapreti. Zatraži od Ankite da joj se na kolenima izvini.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *