Lockdown Ki Love Story – 55. ep. – Nutan uceni Dhruva!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 55. ep. – Nutan uceni Dhruva!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 55. ep. – Nutan uceni Dhruva!

Dhruv okupi sve i otkrije šta je Nutan pokušala da uradi. Nutan prizna da je to uradila, želela je da pobedi Sonam i da je izbaci iz kuće. Zna da je njen način bio pogrešan, ali uradila je to zbog svog sina. Možda je Dhruv lagao da želi da Sonam ode. Ona počne da ih emotivno ucenjuje i izjavi da će napustiti kuću.
Nutan spakuje stvari i kaže da će povesti Milky sa sobom. Ona kaže Sonam da će sad ona (Sonam) ostati u kući, ovo je i želela. Shashikant joj kaže da prestane sa dramom. Nutan zapreti da će svima reći šta se tu dešava. Dhruv zaustavi Nutan i kaže da bi svaka majka uradila isto na njenom mestu, ispravno je postupila samo ju je on kasno shvatio. Izvini joj se. Nutan mu postavi uslov ako želi da ona ostane u kući – obići će 7 krugova sa Milky (oženiće je). U suprotnom će ona otići sa Milky i misliće da je njegova ljubav bila samo gluma. Svi su šokirani. Nutan traži odgovor od Dhruva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Sonam traži od Dhruva da odgovori i da okonča ovu igru krivice.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *