Lockdown Ki Love Story – 57. ep. – Ankita čuje plan Nutan, Sheetal i Milky!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 57. ep. – Ankita čuje plan Nutan, Sheetal i Milky!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 57. ep. – Ankita čuje plan Nutan, Sheetal i Milky!

Sonam govori Milky da će videti ko će otići a ko će obići krugove sa Dhruvom. Milky zamahne da je udari, ali je Sonam zaustavi. One se potuku. Sonam joj zapreti da će joj zacrneti lice i izbaciti je iz kuće. Sheetal dođe tu i zaustavi Sonam koja potom ode.
Sutradan, Nutan, Sheetal i Milky pričaju kako će žene doći da blagoslove Milky kao Dhruvovu ženu i da moraju da ponize Sonam tako što joj neće dozvoliti da posti za Dhruva, a Dhruv će videti kako Milky posti. Ankita čuje njihov razgovor.
Sheetal odnese hranu Sonam, ali Ankita odglumi da se onesvestila da bi je sprečila da jede. Ona joj potom objasni da je glumila da se onesvestila da ona ne bi jela i objasni joj šta je „Vrat savitri“ post.
Milky kaže Dhruvu da posti za njega, ne može da toleriše da ga gleda sa bilo kim drugim i da on nekoga gleda sa ljubavlju pred njom. Nju ne voli, ali ne može voleti nikoga drugog. Ona zaplače. Dhruv izjavi da je veoma zabrinut i zbunjen, ni on to ne može da toleriše. Ona se nasmeši.
Sonam pred porodicom zatraži od Shashikanta mali poklon – da joj kupi sari, to će biti sve za nju. Molitva za „Vrat savitri“ se obavlja u sariju koji kupi muževljeva porodica. Pred Dhruvom doda da će postiti tokom svih postova za njega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Sonam stiže na molitvu. Žene je spreče da obavi molitvu i vređaju je. Nutan se nasmeši. Sonam plače. Dhruv posmatra ovo i loše se oseća.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *