Lucifer - od 81. do 83. epizode!

Americke Serije

Lucifer – od 81. do 83. epizode!

By  | 

81: Pošto Bog najavljuje svoje povlačenje, Lucifer odlučuje da postane novi Bog.  Mihael počinje da gradi podršku na Nebu za sopstveni pokušaj preuzimanja vlasti.

Remiel posjećuje Lucifera i nudi mu špijuniranje. 

Kloi istražuje ubistvo u akvarijumu. Amenadiel i Bog se povezuju zbog igre golfa. Amenadiel shvaća da je Mihael manipulirao njihovim ocem da vjeruje da gubi svoje moći i da bi na kraju doveo do njegovog penzionisanja.

Kako bi Božji odlazak u penziju bio bolji, Lucifer šalje Gabrijela da kontaktira Boginju. Ona se vraća iz svog svemira i miri se s Bogom.

Uprkos otkrivenju da je Mihael odgovoran za njegovu nestabilnost moći, Bog ipak odlučuje da se povuče. Prepušta anđelima da izaberu njegovog nasljednika, konačno izražavajući svoju ljubav i ponos prema Luciferu.

Bog implicira da je sve bilo dio njegovog plana i odlazi s Boginjom u njen univerzum.

Bez znanja Lucifera, Gabrijel je također radio za Mihaela. Pronašao je dva komada plamenog mača koje je Lucifer poslao u svemir Boginje.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *