Lucifer - od 81. do 83. epizode!

Americke Serije

Lucifer – od 81. do 83. epizode!

By  | 

83:  Mihael   nudi Luciferu priliku da ponovo postane kralj pakla sa Kloi kao njegovom nevjestom. Lucifer odbija, a Mihael ubija Remiela i prikuplja posljednji komad Plamtećeg mača.

Eva, Amenadiel, Kloi, Lucifer, Mejz i nekoliko demona se bore protiv Mihaela i njegovih sljedbenika anđela. Razlog je da bi glasali za izbor novog Boga, što je dovelo do borbe između Lucifera i Mihaela.

Kloi i Lucifer uspevaju da razdvoje plameni mač, ali Mihael smrtno rani Kloi. Kloi shvata da Denova smrt nije njena krivica i, oslobođena krivice, odlazi u raj.

Ne želeći da izgubi Kloi, Lucifer putuje u raj gdje mu pomaže Lee Garner, koji je uspio pobjeći iz pakla. Zaštićen Lilinim prstenom besmrtnosti, Lucifer stiže do Kloi i žrtvuje se kako bi je uskrsnuo.

Koristeći nadljudsku snagu koju je dao komadom Plamtećeg mača koji je uzela od Mihaela, Kloi ga  potčini. U tom trenutku Lucifer se iznenada vraća.

Umjesto da pogubi svog brata, Lucifer odlučuje da odsiječe Mihaelova krila. I to kako bi Mihaelu pružio drugu šansu na Zemlji. Pošto je Luciferova nesebična žrtva dokazala da je dostojan da postane novi Bog, svi okupljeni anđeli kleče pred njim.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site