Lucifer - od 81. do 83. epizode!

Americke Serije

Lucifer – od 81. do 83. epizode!

By  | 

82: Lucifer bezuspješno pokušava uvjeriti svoju braću i sestre da ga podrže za posao Boga. Kloi, nesvjesna, daje ostavku kako bi bila njegov “konsultant”.

Njen posljednji slučaj uključuje ubistvo tehničara za dokaze. Kloi i Lucifer prate  tehničara, koji pokazuje nadljudsku snagu kada napada Lucifera.

Tražeći njihov trag, Dena otimaju plaćenici, koji ga muče za informacije.  Pokušava pobjeći, ali biva upucan i umire.

Amenadiel i Lucifer shvaćaju da Mihael ima Azraelovu oštricu i želi ogrlicu za rekonstrukciju Plamtećeg mača. On ga namjerava upotrijebiti da zaustavi svakoga ko bi prigovorio da on postane novi bog.

Lucifer govori Kloi da je pravi razlog zašto želi da postane Bog da bi dokazao da je dostojan nje, što je ljuti. Amenadiel obavještava Lucifera da Den nije na nebu na njegovoj sahrani.

Mejz i Lucifer se osvete plaćenicima.  Lucifer govori Lindi da mora postati Bog kako bi mogao popraviti nepravednost svemira.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site