Madhubala - 23.01.2014. - Madhu uperuje pištolj u KRK-a!

Indijske Serije

Madhubala – 23.01.2014. – Madhu uperuje pištolj u KRK-a!

By  | 

Madhubala - 23.01.2014. - Madhu uperuje pištolj u KRK-a!

Madhubala – 23.01.2014. – Madhu uperuje pištolj u KRK-a!

Madhu pogleda u raspored kuće snova i oseća krivicu i kaže da ga ne zaslužuje, ni njegovu ljubav, nije ga prepoznala. Ona se kune da će srediti stvari, oslobodiće RK-a i staviti KRK-a iza rešetaka. KRK se vrati u sobu i Madhu se pretvara da spava. On se presvuče, ugasi svetlo i legne da spava na kauč. Madhu se seti kako je RK tražio da mu veruje.

Madhu traži svoj telefon i pronalazi plavu kravatu koju je stavila RK-u na zabavi, tokom mađioničarskog dela. KRK završava molitvu u ostavi i obriše tikku dok se vraća u sobu i naleti na Madhu. On pita ona tu. Madhu kaže da je došla da ga vidi. KRK kaže  da je bila proba za pooja scenu, pita je zašto je obučena tako. Madhu kaže da ide u prodavnicu, a zatim u banku po papire. KRK ponudi da pođe, ali Madhu se pretvara da je ljuta na njega i kaže mu da doručkuje pa da ide na posao. Madhu pokaže mađioničaru video snimak sa RK-ovog rođendana i pita ga ko je to uradio. On se pretvara da ne zna i preti da pozove policiju. Madhu kaže da će ih ona zvati i baci će ga na roštiilj. Madhu pita ko mu je rekao da uradi to. Mađioničar kaže da su ga oni naterali, kidnapovali su mu sina. On kaže da je njegovo ime Bhujang Shastri i pokaže njegovu sliku Madhu. Kuku upozorava KRK-a da dobije taj fajl inače će njegova mama biti u opasnosti i tada će RK biti mrtav. KRK moli da ne povrede RK-a. Kuku mu kaže da uradi svoj posao i RK će biti gotov u 11 sati narednog dana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


KRK oseća krivicu i kaže da će oni ubiti RK-a, a on je zaglavljen u ovoj grešnoj kolotečini. On kaže da ne može da dozvoli da se ovo desi, srediće stvari. Moli Bappu da bude sa njim.

KRK stiže kući, Madhu ga radosno pozdravlja. Pita ga da joj prekine post. KRK se zgrane. On joj kaže da bi bilo pogrešno kad bi ga prekinuli, ima nešto važno da priča s njom. Madhu navaljuje da joj prvo prekine post, pa da pričaju. KRK baca poslužavnik sa hranom na pod. Madhu ga pita zašto okleva. Zar se ne seća da je trebalo da tri sobe budu za njihovu decu. KRK je moli da ga sasluša, ali mu ona kaže da se slučajno ne usudi, besni i uperi pištolj u njega.

Gledaćete: RK pita zašto mu kažu da pobegne iz zatvora. Čuvar kaže po Madhuinom naloga. KRK kaže Madhu plan i kaže kad jednom RK izađe iz zatvora… Bhujang kaže Kuku-u da će spaliti RK-a živog.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

49 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *