Madhubala - 26.11.2013. - Madhu dolazi na premijeru filma!

Indijske Serije

Madhubala – 26.11.2013. – Madhu dolazi na premijeru filma!

By  | 

capture-20131127-194447

Madhubala – 26.11.2013. – Madhu dolazi na premijeru filma!

Svi vrište zbog RK-a kad on stiže na premijeru. Mehul se bavi novinarima kada on dođe. Oni (novinari) pitaju za Madhu. RK kaže da trebaju da urade ono zbog čega su došli. Novinari kažu da znaju da je njegova žena u njegovom srcu, ali da bi ona trebala biti ovde pošto je ona glumica. RK kaže da je ovaj film napravljen zbog svih njih. Svi su uzbuđeni. RK nastavlja da je ovaj film drugačiji. Film počinje, svi gledaju sa koncetracijom. Pokazuju scene RK-a i Madhu (ceo film) i u zadnjoj sceni Madhu beži od siledžija i umire. RK pije sve vreme tokom filma. Svi ćute nakon završetka filma, depresivni su, a zatim svi počinju da tapšu. Menadžer banke hvali RK-a zbog filma koji je on producirao. Distributer hvali Madhu. Mehul kaže da se čuvaju, pošto je Madhu tu da ostane. RK je iznerviran. Roma ga pita o čemu razmišlja, da li zato što se Madhu prvi put pojavila u svom prvom filmu. Zatim mu kaže da on sebe zove superzvezdom, ali ako će biti neka superzvezda u budućnosti, to je Madhu. Roma sugeriše da naprave nastavak film i Mehul kaže naravno, ako RK producira. Bittu obaveštava  RK-a da su novinari uzbuđeni zbog filma. Dips se podsmeva videvši RK-ovu situaciju. Ona kaže Sikki-ju da je RK zabrinut. Sikki kaže da jeste naravno, zato što je njegov film objavljen. On priča o grickalicama na premijerama njegovih filmova. Dips besni i odlazi. Menadžer banke čestita RK-u i kaže da je doneo pravu odluku što je izabrao/uveo Madhu. RK mu kaže da sačeka malo i odlazi da se obrati novinarima. Svi vrište za RK-om i on im maše. Novinari kažu da je on super producent i pitaju ga kako se oseća zbog toga. RK odgovara da oznaka superzvezde nikada neće otići sa njegovog imena. Oni pitaju kako se oseća zato što je načinio Madhu superzvezdom i on besni. RK: “Ja sam iznenađen… Moja žena me iznenađuje! Nije bitno ko je bolji, Madhu ili ja, priznanja ili nagrade, oboje dolaze u moju kuću! Želite da me pitate nešto ili da me načinite Madhuinim PR agentom?” Dips se podsmeva. Novinari pitaju zašto njegova žena nije tu. RK odgovara da nije mogla da dođe. Upravo tada Madhu dođe i svi vrište njeno ime. Novinari joj čestitaju i pitaju zašto ona i RK nisu došli zajedno. RK gleda izdaljine Madhu. Sikki kaže da je Madhu postala superzvezda za jedan dan. Novinari nastavljaju da pitaju. RK nastavlja da besni. Novinari pitaju Madhu zašto nije došla na premijeru. Madhu odgovara da je bila jako nervozna i da je postala glumica zato što je RK verovao u nju. Pitaju Madhu o drugom filmu. RK potpisuje autograme i fan pita da li će svaki film biti sa Madhu. Madhu se izvini i ode i stane ispred kamera držeći RK-ovu ruku. Oboje se smeju. Novinar pita za samostalnu sliku. RK kaže Madhu da se pomeri, ali novinar kaže samo Madhuinu. On (RK) se oseća povređenim.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: RK i Madhu su u svojoj sobi. On kaže da želi da joj zahvali što je spasla njegov film, da nje nema u tom filmu on (film) bi propao i on (RK) bi propao i zbog te podrške će joj dati poklon. Madhu je zbunjena.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *