MN,23.09.2013,Sanci saznaje da je J prekinuo vezu - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN,23.09.2013,Sanci saznaje da je J prekinuo vezu

By  | 

JagiU Haveli J prica svima da odlazi u Mangolore jer je G uhapsena.Sumi ga zaustavlja I pita ga zasto je zbog toga sokiran,da li ima neku garanciju da optuzba protiv nje nije na svom mestu.Ona dodaje da je J samo zbog nje prekinuo svoju vezu.J vikne da G nije lopov,a zatim smanji ton I kaze da je ona bespomocna I da joj sada treba njegova pomoc.Sumi kaze da on nije odgovoran za nju celog zivota.Pomaze joj kao sto joj je I pre pomagao.J kaze da ne radi nista pogresno,I da ovo nije drama.Trazi od njih da mu veruju.On mora d aide.Sumi ga ponovo zaustavlja drzeci ga za ruku.Sumi trazi od ostale dag a zaustave ,jer je to G izgovor da pozove J.Sumi kaze dag a je ona najverovatnije I nagovorila da prekine vezu sa Sanci.J je zapanjen Suminom reakcijom I kaze da ona nikada nece razumeti G I odlazi.Sumi je zapanjena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 
U Mangolore G vice da nije uradila nista lose.Policija joj preti da prizna.G govori da ju je Bal lazno optuzio.Policija je pita kakop da joj veruju.G kaze da ona ima dete.Policija kaze,da,pa.G kaze d ace se ona zakleti u njega da govori istinu,ni jedna majka se ne kune u svoje dete kada laze.
Kod Siva su svi tuzni.Dolazi Sanci.Svi su zabrinuti.Sanci prica kako je uzivala u zabavi.Videci ih zabrinutih pita o cemu se radi.Ira joj kaze da je J prosle noci dolazio,ali ne uspeva da zavrsi recenicu I grli Sanci.Sanci je zabrinuta,misli da nesto nije u redu u Haveli.Siv kaze da se tamo nista nije dogodilo.J je prekinuo vezu.Ne zeli da se ozeni.Sanci je zapanjena.Sanci ne veruje Sivu I kaze mu da je to losa sala.Siv kaze da nije sala,J je zaista prekinuo vezu sa njom.Sanci je sokirana I kaze da J ne moze ovo da joj uradi.

 
Sumi razmislja kako je J tek tako prekinuo vezu.B pokusava da je smiri,ali bez rezultata.Sumi za sve ponovo optuzuje G.B pokusava da joj objasni da treba da veruje J sada.On im je rekao da nece d aide u Sancinu kucu,ali je ipak otisao,sigurno da za to postoji neki razlog za koji oni jos uvek ne znaju,zato moraju da budu strpljivi.

 
Sanci je u soku,ne reaguje.Svi su zabrinuti.Ira pokusava da je trgne.Sanci se priseca lepih trenutaka sa J I stalno se osmehuje.Sanci I dalje ne veruje u ono sto je cula I kaze da je ovo  sigurno nesporazum.Pokusava da pozove J ali mu tel.iskljucen.Ona je ljuta,pita se kako je njegov tel.iskljucen.Ira joj kaze da je J zaista prekinuo vezu.Sanci pocinje d abaca stvari.Svi je smiruju.Sanci prilazi pred svakim clanom porodice I pita zasto je to uradio.Siv pokuava da je smiri,govori da nije njena krivica,J je prekinuo vezu,ona zbog toga ne moze imati problema u buducnosti.Sanci ponovo baca stvari I kaze Iri da mu je on avec priznaala ljubav I da on mora sada da je ozeni.Svi su zabrinuti.

 
Gledacete//A govori svima da krive J,a ne znaju istinu.A kaze da je Sanci u restoranu ispricala kako ce se ophoditi kada ode u Badi Haveli I tu su bili prisutni ona I J I sve culi.Svi su zapanjeni.

 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

69 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *