Kaljani brine košmar o Vasantu!

Indijske Serije

Mala nevesta – 19.07.2014. – Kaljani brine košmar o Vasantu!

By  | 
Svi hoće slatkiše iz Vasantove ruke

Svi hoće slatkiše iz Vasantove ruke

Porodica vodi Hardika i Guli ka njihovoj sobi. Na putu do tamo, Alok se priseća svog venčanja i nekog problema koji mu je iskrsao. Anup kaže kako mladenci neće imati taj problem jer će ih oni dopratiti do sobe. Svi se smeju, dok je mladencima malo nelagodno. Stižu do vrata sobe. Sanći se ispreči i traži poklon od Hardka. Hardik joj pruži novčanicu od 500 rupija. Sanći se pravi da nije zadovoljna, traži 5 000 rupija. Hardik izvadi još hiljadu i da joj 1 500. Sanći prihvata. Šiv kaže mladencima da ih čeka iznenađenje. Sanći otvori vrata i svi se uozbilje. Soba je u totalnom haosu. Dadu kaže da je to Subadrino delo. Subadra dolazi i ljutito kaže da je to tačno, ona je to uradila. Hoće na silu da odvede Hardika sa sobom, ali joj Dadu ne da. Ljut je i tera je da prihvati istinu, Hardik i Guli su sada muž i žena. Subadra ne prihvata. Hoće opet da odvede Hardika. Dadu joj opet ne da i vikne ljut na nju da ide u svoju sobu. Subadra se duri. Grdi Guli i ironično joj čestita na tome što ju je odvojila od unuka i ostatka porodice. Dadu vikne na nju da ide. Ona ode. Anandi je krivo, kaže da će upristojiti sobu za 5 minuta. Guli joj kaže da nema potrebe, kao i Hardik. Anandi se buni, ali se ubaci Šiv i pita je zar ne shvata, Hardik ne može ni 5 minuta da se strpi više. Smeje se. Dadu kaže mladencima da idu i počnu srećno svoj novi život. Guli i Hardik polako uđu u sobu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kod Singovih su svi na okupu. Kaljani i muški članovi porodice večeraju, dok Ganga i Gena služe. Kaljani uživa u Ganginoj hrani, hvali je. Ganga se smeši. Jagi prokomentariše kako Gangina hrana stvarno jeste ukusna, ali nije napravila desert. Ganga odgovori da joj je stric Vasant rekao da ne sprema desert. Vasant kaže da je doneo specijalne slatkiše, otvara kutiju. Kaljani se obraduje i odmah pođe rukom da uzme jedan slatkiš, ali je Vasant zaustavi. Kaže joj da će taj dan jesti iz njegove ruke. Hrani je. Pita kakvi su slatkiši. Kaljani zadovoljno klima glavom, puna su joj usta. Potom Vasant posluži Jagija, ali on hoće da i on dobije slatkiš iz njegove ruke. Vasant se smeje, pruža mu slatkiš. Jagi uzima. Zahvaljuje. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

26 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *