Kaljani brine košmar o Vasantu!

Indijske Serije

Mala nevesta – 19.07.2014. – Kaljani brine košmar o Vasantu!

By  | 
Anandi i Guli se grle

Anandi i Guli se grle

Kaljani pokuca na vrata Genine i Vasantove sobe. Ovi se probude i začude. Ustaju iz kreveta. Vasant otvori vrata, iznenadi se kad vidi Kaljani. Pita je šta je bilo, je li sve u redu. Ona odgovori da je sve u redu, pita ga je li on dobro. Vasant, iznenađen njenim pitanjem, potvrdi. Kaljani pita Genu da li bi mogla malo da posedi sa Vasantom. Gena odgovori da naravno da može, zašto da ne. Vasant je uznemiren i uvodi Kaljani unutra. Sednu. Kaljani ga pomiluje po glavi. On je pita šta je bilo. Kaljani mu kaže da je htela da ga vidi, zato je došla. Vasant se čudi, zar tako kasno noću, da ne krije nešto. Kaljani mu ispriča da je imala košmar, sanjala je da joj ga neko odvodi na njene oči. Prikazuju flešbek sna. Vasant joj kaže da se niko neće usuditi da joj ga oduzme. On nije dete, neka je ne brine taj san. Uvek će biti sa njom. Ona se nasmeši, miluje mu lice. Kaže mu da spava, ide ona. Gena joj kaže da će je ispratiti do sobe. Kaljani kaže da može sama. Odlazi. Vasant i Gena se pogledaju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Jutro je. Ira, Minu, Anandi i Guli su u kuhinji. Minu kaže Guli da nema potrebe da spremi i hranu jer je već napravila halvu i čaj. Guli odgovori da želi da napravi hranu, to će je učiniti srećnom. Ira i Minu odlaze i ostavljaju Guli sa Anandi. Anandi joj pomaže, rade zajedno. Guli je gleda. Anandi je pita šta se desilo. Guli odgovori da se ona brine o njoj kao Pija o svojim sestrama. Ona i Anandi promovišu novu Kolorsovu seriju “Šrasti sestre”. Anandi kaže Guli da joj je ona poput sestre. Grle se.

U sledećoj: Kaljani ide po putu zadubljena u misli. Iza nje ide kamion i trubi joj da se skloni. Ona ga ne registruje. Vasant takođe vozi i ide u susret Kaljani. Vidi da je kamion iza nje. Kaljani ispadne nešto i ona se sagne da to podigne. Vasant viče na nju da se skloni, ali ga ona ne čuje. Kaljani se okrene i shvati da kamion samo što je nije udario. Preplašena je. Vasant stiže do nje. Iskače iz vozila pravo na nju, gurne je. Kaljani pada pored puta i vrišti Vasantovo ime.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

26 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site