Kaljani brine košmar o Vasantu!

Indijske Serije

Mala nevesta – 19.07.2014. – Kaljani brine košmar o Vasantu!

By  | 
Hardik i Guli - prva bračna noć

Hardik i Guli – prva bračna noć

Vasant, potom, posluži Gangu, ali ona samo ćuti i odmahne glavom. Hoće i ona kolačić iz njegove ruke. Spusti se do njega. Vasant se smeje, pita Kaljani vidi li ona to. Hrani i Gangu. Pruži kutiju ka Geni. Ona isto priđe i da mu pogledom znak da je nahrani. Vasant se malo stidi, ali ga Kaljani tera da nahrani i Genu, ona (Kaljani) neće gledati. Stavi ruku na lice da sakrije pogled. Vasant se smeje, hrani i Genu. Nandu pita šta je sa njim. Vasant, naravno, nahrani i njega. Traži poljubac od sina. Nandu se nasmeje i poljubi ga. Svi ih gledaju razneženo.

Guli kaže Hardiku da je Subadra jako ljuta, neće hteti da je prihvati. Hardik joj kaže da ne brine, zna šta će. Ode i donese kantu u koju počne da skuplja cveće sa poda. Guli ga zaustavlja, pita ga šta to radi, ona će. On odgovori da je i u Americi radio. Guli mu kaže da u Indiji muškarci ne rade. Hardik je tera da ga pusti da pokupi on. Nastavlja da skuplja cveće i posprema sobu. Guli je zbunjena. Hardik lupi po posteljini, pa kine jer se podigla prašina. Guli se smeje. Hardik je nežno posmatra. Krene da je zagrli, ali ne može od cvetnog venca i teškog nakita. Pita je da skine to. Doda da su joj Šiv i Anandi kupili poklon. Donese kutiju i otvori je. U njoj je spavaćica. Guli je gleda, stidi se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Noć je. Kaljani ima košmar. Sanja kako neko otvara vrata i odvodi na silu dete koje viče: “Majko! Upomoć! Majko!” Očajnički počne da viče Vasantovo ime i trgne se iz sna. Uznemirena je, briše znoj sa lica. Pita se zašto je sanjala tako loš san. Sklopi ruke i zamoli boginju da joj štiti Vasanta.

Guli ulazi u sobu obučena u spavaćicu, preko glave i ramena joj je veo. Kosa joj je raspuštena. Hardik se smeši i gleda je zadivljeno. Ona mu priđe, stidljivo ga gleda. Zamoli ga da joj se ne smeje, jer nikada ranije nije nosila spavaćicu. Hardik joj kaže da se neće smejati njoj već želi da se smeje zajedno sa njom. Skine joj polako veo sa glave. Ona se postidi još više i krene da ode, ali je on zaustavi. Veo pada na pod. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

26 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site