Mala nevesta 2 - od 141. do 145. epizode!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – od 141. do 145. epizode!

By  | 

141: Dija odlučuje da se pridruži Anandinom biznisu, a Anand je očaran koliko Anandi ima strasti i ljubavi ka svom poslu i mašta i sanja o njoj. Kasnije, on čuje razgovor Išani sa njenim ocem kom ljutito priča o Dijinim namjerama.
142: Anandi pronalazi Šilu, ženu koja je na ročištu svjedočila u njenu korist, odnosno da je bila žrtva dječijeg vjenčanja i vidi da je u lošem psihičkom stanju. Odlučuje da je dovede kući.
143: Počinje zabava prije vjenčanja za Ananda i njegovu mladu. Anandi je skrhana kada vidi par. Šila dolazi u Anandinu kuću da je vidi.
144: Anand provodi dan svog vjenčanja utučen jer Anandi nije željela priznati osjećanja prema njemu. On pokušava saznati istinu iza Šilinog stanja koja se onesvijesti u sred događaja.
145: Mehul uperi pištolj u Anandi nakon što je saznala istinu o Anandovoj biološkoj majci. Uprkos toj prijetnji, Anandi odlučuje da ostane pri svom stavu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *