Mala nevesta 2 - od 68. do 70. epizode!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – od 68. do 70. epizode!

By  | 

68: Anandovi roditelji pošalju poklone za sve članove porodice. Anandi pokušava uzeti Kankuin telefon od Madi Ba. Kada je uhvati, Anand dolazi, smisli izgovor i izvuče Anandi. Svi se slikaju porodično. Anand daje Anandi slatkiš i misli kako je njena mama to napravila.
69: Anand i Anandi zajedno upale dije, a i dijele đalebi. Đigar dolazi i vidi ih zajedno, Anandi veli da on upali petarde. Madi Ba vrati Kanku telefon.
Đigar i Anandi treba da urade arti zajedno. Anandu nije jasno, to rade parovi, a oni su djeca. Premđi smisli nešto, ali Anand pita da i on uradi sa njima. Pridruži im se i Kanku.
Madav dolazi prerušen u kuću i vidi se sa Kanku. Đigar pali petarde, a Anand snima.
70: Ratan i Kimđi misle na Anandi. Đigar zapali petardu i izmakne se. Anandi ugleda i povuče Ananda. Ona je povrijeđena dok ga je spašavala. Premđi je ponese u bolnicu. Doktor govori da je dobro jer su stavili led na njene oči. Premđi se zahvali Anandu, on je to predložio. Potom Anandi ne može da spava, ali Anand opet nađe rješenje. Đigar je ljubomoran.
Najava: Madi Ba ne da Kalpešu da dođe, dok Kadvi Ba insistira.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site