Mala nevesta 2 - od 146. do 150. epizode!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – od 146. do 150. epizode!

By  | 

146: Anandi proslavlja rođendan, na njenoj zabavi je i Đigar koji pokušava da joj se približi. Anandi se iznenadi kada se pojavi neočekivana osoba, Anand.
147: Anand i Anandi konačno ćaskaju i provode fine trenutke kada Anand ugleda Đigara i pita šta on radi tu. Anandi mu otkriva da Đigar i ona rade zajedno, da je on zaposlen u njenoj kompaniji.
Za 148. epizodu prevod nije dostupan.
149: Anandi i Anand odlaze zajedno na večeru i provode romantične trenutke. Ali Anandi zazvoni telefon i Đigarov poziv mijenja atmosferu večeri. Anand je ljut.          150: Anandi i Đigar se dogove da gledaju film zajedno. Anand saznaje za to, a Anandi ga pozove da im se pridruži. Anand pristaje. Đigar je donio cvijeće i sakrije ga šokiran kada vidi Ananda. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *