MALA NEVESTA 2 - Zašto druga sezona nije uspela?

Vesti

MALA NEVESTA 2 – Zašto druga sezona nije uspela?

By  | 

MALA NEVESTA 2 – Zašto druga sezona nije uspela?
Kada su se pročule vesti da će kultna, maratonska indijska serija, uz koju smo bili prikovani svako veče dugi niz godina, imati novu sezonu, mnogi su bili iznenađeni. “Mala nevesta 2” započela je 9. avgusta 2021. godine sa emitovanjem, na Kolors televiziji. Shivangi Joshi je tumačila ulogu odrasle Anandi, Randeep Rai je tumačio Anand-a dok je Samridh Bawa tumačio lika odraslog Đigara (nova verzija Jagdiša). Iako je druga sezona započela mladim glumcima i držala se tematike ove serije, pričala o dečjim brakovima i maloj nevesti, za kratko vreme je doživela mnogobrojne promene i na kraju nastavila emitovanje preko Kolorsove online platforme “Voot”. 
Kako bismo saznali malo više o brzom završetku serije u Indiji, u nastavku vam prevodimo izjavu producenta ove serije: “Stvari su se odvile veoma brzo nakon što smo promenili priču i uveli skok. Tačno je da smo podarili Shivangi glavnu ulogu, ali scenario i performans glumaca nisu odgovorni što se serija završila. Svi znamo da ponekad ne postoje posebni razlozi zašto serija nije uspela da privuče publiku. Ne mogu da plačem zbog nečega što nije funkcionisalo. 
Takođe, kada se skok dogodio, bilo je toliko iznenada da nismo imali mnogo vremena da se serija promoviše ili priča o Shivanginom ulasku na mestu zamenice male Anandi. Nadamo se da će serija uspeti na drugoj platformi. Ali ne smatram da treba kriviti scenario i glumce za krah neke serije.” 
Podsećamo, Mala nevesta je snimana i prikazivana od 2008. do 2016. godine na Kolorsu. U Srbiji je od 2011. do 2016. godine prikazivana na televiziji Pink. Emitovanje je prekinuto nakon 2000 epizoda, ostalih 245 epizoda nije prikazano. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *