Malo dnevnog svetla – 23. epizoda

Malo dnevnog svetla - Bir kucuk Gun Isigi

Malo dnevnog svetla – 23. epizoda

By  | 


Malo dnevnog svetla – 23. epizoda
Elif je izvučena iz vode, ali je Dila i dalje među uzburkanim vodama Crnog mora. Firat je na čelu timova danju i noću. Dok Guneš brine za Dilu, ona takođe pokušava da se izbori sa celom traumom koju je doživela. Elif i Firat je vode psihologu.
Timovi za potragu obustavljaju rad, Dilu više nije moguće pronaći živu.
Porodica je shrvana kada se Dila ipak pojavi. Za to vreme, ona je dobila izveštaj da je zdrava i da želi starateljstvo nad Guneš. Elif je odlučna da ne da Guneš Dili. Međutim, Dila iza sebe ima jaku podršku. Feraje… U zamenu za Diline akcije u kompaniji, Feraje će obezbediti da ona dobije starateljstvo. Umran je takođe saznala gde se nalazi Ferajina slaba tačka, njena majka. Međutim, iako misli da je saterala Feraje u ćošak, Feraje pravi potez koji Umran ne može da zamisli.
Dila ide protiv Guneš i izaziva njene traume, a Elif je odlučna da tome stane na kraj po svaku cenu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *