Marašli 21. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Maraşlı

Marašli 21. epizoda!

By  | 

Marašli 21. epizoda!

Nastaje veliki sukob između Marašlija i Savaševih ljudi. Mahur se sastaje sa Tolgom na mestu gde su sakrili Nedžatija. Tolgi je neugodno jer je Marašli sa Mahur. Tužilac pita Marašlija za Mehmeta Indžija.Nedžati je nestao u medjuvremenu. Mahur sa velikim strahom kreće u potragu Zašto je Nedžati, koji je mentalni bolesnik, zapravo nestao?

Budući da je Nedžati još uvek živ, Savaš je nervozan. Kada Hurdadži sazna da je Nedžatija spasio Marašli, postaje besan. Koji će biti idući Hurdadžijev korak? Tražeći informacije o Mehmetu, tužilac dolazi do Hilal. Iako mu Hilal jasno daje do znanja da ne može deliti ni sa kim poverljive informacije, tužilac ne odustaje. Uveren je da će doći do tih podataka ako podnese zahtev u sudu. Marašli je veoma napet. Hoće li tužilac otkriti da je Marašli zapravo Mehmet Indži? Da li će Marašli reći istinu Mahur?

Sve epizode serije Marašli

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno