Marašli 24. epizoda!

Maraşlı

Marašli 24. epizoda!

By  | 

Marašli 24. epizoda!

Mahur i Marašli obećavaju jedno drugom da će se venčati ako prežive pucnjavu. Marašli radi sve kako bi izveo Mahur iz planinske kuće, međutim Savaševi ljudi otimaju Marašlija.

Povredjeni tužilac Tolga prebačen je u bolnicu. Tolga nije mrtav,pa se krug oko Savaša sužava. Savaš koristi Marašlija kao svoj adut i cenka se sa Hurdadžijem, kako bi mogao pobeći u inostranstvo.

Mahur ne može doći do Marašlija, i tetki govori o napadu koji su njih dvoje doživeli u kolibi. Nedžati vidi Mahur kako plače i pomisli da je on kriv za sve. Boreći se sa svojom savešću, Nedžati želi pomoći i spasiti Marašlija. Da li će uspeti u svojoj nameri?

Hurdadži zaključava Marašlija. Otac i sin suočeni su sa velikim sukobom, u kojem se prepliću sve tajne prošlosti. Marašli je sve napetiji. Može li Marašli, rastrzan između svoje dve ličnosti, preživeti ovo suočavanje?

Sve epizode serije Marašli

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *