Marija i Mustafa 16. epizoda!

Maria i Mustafa - Maria ile Mustafa

Marija i Mustafa 16. epizoda!

By  | 

Marija i Mustafa 16. epizoda!

Droga je pronađena u kamionima kompanije Džandemirovih koju je podmetnuo Gorkem i muškarci Džandemiri su privedeni. Da li će se razotkriti istina? Pokušavajući da reši ovu zaveru, porodica Džandemir nailazi na neočekivano iznenađenje. Hoće li Kudret koji je pretrpio srčani udar zbog narušene reputacije moći sigurno napustiti bolnicu?

Mustafa je počeo sumnjati na Gorkema i počinje ga pratiti. Kakav će biti novi Gorkemov plan kada shvati da je razotkriven? Marija vidi Gorkema sa Nesrin i postaje sumnjičava. Međutim, cena ovog svedočenja biće velika.

Sve epizode serije Marija i Mustafa

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *