Marija i Mustafa 14. epizoda!

Maria i Mustafa - Maria ile Mustafa

Marija i Mustafa 14. epizoda!

By  | 

Marija i Mustafa 14. epizoda!

Bomba je eksplodirala na venčanju Mustafe i Marije i njihovi najsrećniji trenuci umrljani su krvlju. Galip, koji je svadbu zalio krvlju, misli da će se rešiti Mustafe i dobiti Edu, ali je slomljen Edinim samoubistvom.

Dok Mustafa i Marija pokušavaju zalečiti rane, u njihove živote ulazi misteriozna osoba. Kako će ova misteriozna osoba dovesti porodicu Džandemir u ćorsokak?Marija i Mustafa nisu jedini pogođeni eksplozijom. Ruzgarov i Nisanin odnos takođe će biti poremećen nakon eksplozije.

Greška koju je Kudret počinio u mladosti sprema se da uništi celu porodicu Džandemir. Hoće li porodica moći otkloniti opasnost koja im se približava?

Sve epiyode serije Marija i Mustafa

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *