Mehndi Hai Rachne Waali – 102. epizoda - Ragav ispriča Palavi svoju priču!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 102. epizoda – Ragav ispriča Palavi svoju priču!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 102. epizoda – Ragav ispriča Palavi svoju priču!

Ragav doživi mini nervni slom i Palavi ga umiri.
Sa druge strane, Kirti traži od Sanija da joj direktno kaže ako ne želi da je oženi, već dve godine ima iste odgovore na njena pitanja o ženidbi. Bolje da direktno zna i krene dalje ako nije zainteresovan, ne može više ni lagati majku koja je obasipa bračnim ponudama. Odlazi odatle.
U međuvremenu, Ragav i Palavi i dalje pričaju, ona je njega smestila u krevet. U jednom trenutku spomenu i Palavinog pokojnog muža, Mandara, ali Palavi veli da je sada vreme za njegovu priču, neka nastavi. Ragav nastavi, divio se dotičnom Krišni Rao jer je bio veoma bogat čovek. Krišna Rao ga je iskoristio tako što ga je pretvorio u svog pijuna samo kako bi dobijao što više novca od ljudi u selu. Otkriva muke kroz koje je prošao nakon što je saznao da je Krišna bio prevarant i da su seljani ubili njegovog oca i mlađeg brata. Doda i da je izgubio Đaju i Kirti kao svoju porodicu na dan kada su Arđun i otac umrli. Palavi se razneži njegovom pričom i izađe u halu.
Sani nazove Kirti i govori joj da dolazi da je pokupi. Zajedno će pobeći. Doda da će on izvršiti samoubistvo ako ona ne dođe sa njim. Palavi primeti njenu zabrinutost i pita Kirti šta se dešava, dok Ragav za to vreme stiže kod Sanija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *