Mehndi Hai Rachne Waali – 152. epizoda - Ragav je ljut na Palavi!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 152. epizoda – Ragav je ljut na Palavi!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 152. epizoda – Ragav je ljut na Palavi!

Prevod: Maja
Šarda obaveštava Palavi da je već zakasnila na događaj dodele nagrade. Palavi se uznemirila, Šarda je savetuje da ode.
Tamo, organizatori otkazuju dodelu nagrade Ragavu. Milind je začuđen, Kirti i Sani se naslađuju.
Milind, Amruta, Đaja i Farhad prilaze Ragavu. On prebacuje majci da je sve njena krivica. Milind odluči da pozove Šardu da sazna šta je s Palavi. Ubrzo, Palavi stiže i ugleda Ragava kako hoda napolje noseći nagradu u ruci. Krivo joj je, ona hoda ka njemu. Đaja je podseti da je obećala da će doći. Palavi se pravda da nije namerno izostala, zapravo se spremala… Ragav je zaustavlja i pita da li se nešto dogodilo Mandaru. Predoseća to. Palavi potvrđuje i ispriča kako se Mandar opekao po ruci, morala je da ga zbrine, sada joj je jako žao što je propustila ovaj događaj. Ragav je opomene da zbog Mandara propušta sve u vezi njega (Ragava). Palavi mu kaže da to nije slučaj, zaista je htela doći. Usmeri pogled ka Đaji. Đaja stoji ćutke. Palavi priča da nikog nije bilo kod kuće i da se svekar uspaničio, zbog toga je ona morala otići po lekarku. Ragav joj govori da mu je mogla makar javiti. Palavi odgovara da nije stigla u trci s vremenom, ostavila ga je kod kuće. Ragav govori svojoj majci da pogleda kako je njegova supruga propustila veoma važan događaj njegovog života zbog obaveza prema porodici Dešmukovih. On upozorava Palavi da ne zaboravi svoju pravu porodicu i odgovornosti prema njima i svom mužu. Palavi ga pita zar misli da je to učinila namerno i da njega zaboravlja. Ragav odgovara da joj pokazuje stvarnost, teško mu je da više podnosi ovo.
Ragav primeti Mandara iza i pita otkud on tu kad mu je ruka izgorela. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *