Mehndi Hai Rachne Waali – 205. epizoda - Išu odvode u nepoznatom autu, Ragav pokušava da je spasi!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 205. epizoda – Išu odvode u nepoznatom autu, Ragav pokušava da je spasi!

By  | 

Išu odvode u nepoznatom autu, Ragav pokušava da je spasi!
Iša vrati Palavin telefon, primetila je da su zamenile telefone tek kada je poslala poruku Ragavu. Ragav zaključi u sebi da to znači da mu je Iša poslala sve one poruke, a ne Palavi. Palavi se pita kakve je to poruke Iša slala Ragavu. Ragav iskreno prizna da je slao romantične poruke Palavi, a ona (Iša) mora da je pomislila da ih je slao njoj. Palavi proveri svoj telefon, ali Iša je izbrisala sve poruke. Sve joj je jako čudno. Ragav je moli da ne pričaju više o Iši koja je otišla. Daje joj svoj telefon da pročita poruke. Palavi vidi da je on napisao “volim te”, pita šta je Iša odgovorila pošto su njene poruke obrisane? Ragav je zamoli da ne razvlači tu temu više. Palavi veli da je Iša njegova bivša devojka i da je samo želela da razjasni svoje sumnje sa svojim mužem, ali on se ponaša nezrelo. Ragavu je u redu čak i da to ispadne nezrelo, samo da više ne razgovaraju o prošlosti. Posvađaju se i legnu da spavaju. Ragav joj otkrije da sledećeg jutra odlazi iz Hajderabada na sastanak i da se neće vratiti ako se tako bude ponašala.
Išin auto udari Amrutin skuter i prolaznici odmah ubeđuju Amrutu da ne pusti da se ova tako lako izvuče zbog te nezgode. Amruta ih uverava da nemaju razloga za brigu, dobro je. Iša se ponudi da je odbaci gde želi da ide, a usput će joj popraviti i skuter. Nakon što da ključeve vozaču, Iša takođe primeti da Amruta ide na razgovor za posao u njenoj firmi i odmah tu joj ponudi posao. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *