Mehndi Hai Rachne Waali – 78. epizoda - Ragav ima napad panike!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 78. epizoda – Ragav ima napad panike!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 78. epizoda – Ragav ima napad panike!

Ragav se priseća kako je oklevetao Palavi pred Dešmukovima i kako je Suločana maločas priznala celu istinu. On ima napad panike. Srećom, naiđe Palavi koja pokuša da ga smiri kada uoči da teško diše. Pomogne mu da se uspravi i pita ga da li ima astmu, primetila je i ispred hrama onaj dan da mu se isto desilo. On joj otkrije da je klaustrofobičan i da napade anksioznosti obično ima usred velikog stresa. Palavi nazove Šardu da je pita za savet, ali ova nije nimalo ljubazna prema njoj i prekine poziv. Ragav se zahvali Palavi koja izjavi da je to sve iz ljudskosti.
Ragav krivi sebe što je uništio Palavin život i namerava da ispravi svoju grešku.
U međuvremenu, policija zaustavi Viđeja jer mu je zabranjeno da prodaje sarije na ulici, dok Suločana traži od Amrute da je udari a potom glumata pred Dešmukovima da su je Palavi i Ragav pretukli i pretili da će okrenuti celu porodicu protiv nje. Upravo tad dođe Ragav koji kaže Viđeju da je lažno optužio Palavi zbog nesporazuma koji je stvorila Suločana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *