Mehndi Hai Rachne Waali – 81. epizoda - Palavi saopšti Ragavu da odlazi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 81. epizoda – Palavi saopšti Ragavu da odlazi!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 81. epizoda – Palavi saopšti Ragavu da odlazi!

Palavi se probudi i počne da plače kada na ekranu svog telefona ugleda svoju i Šardinu sliku. Ubrzo se sabere i kaže sama sebi da mora ojačati, nema koristi od plakanja i kukanja, ona je borac i uvek će to ostati.
Đaja je pozove da sedne za doručak, a dolazi i Ragav koji je doneo neku hranu. Pokuša je poslužiti ali Palavi odlazi odatle.
U međuvremenu, Suločana pokušava da ubedi Viđeja da digne kredit kako bi otvorio novu prodavnicu. Šarda se protivi tome. Viđej govori Šardi da je sposoban da plaća svoj kredit. Nakon što on ode, Suločana likuje pred Šardom.
Kirti i Sani su zajedno, flertuju jedno s drugim, lepo im je ali on izbegava temu braka.
Ragav donese Palavi sav potreban materijal za izradu sarija pošto je siguran da joj nedostaje posao, ali ga ona i dalje ignoriše.
Nešto kasnije te večeri, Đaja pokušava da objasni Ragavu da Palavi nije lako i da će trebati vremena da smekša, te da ona samo želi svoju porodicu nazad. Ragavu priđe sluga i preda mu nešto što je stiglo. Ragav otvori i vidi da je u pitanju karta na Palavino ime. Palavi siđe dole i saopšti im da odlazi u Kolapur.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno