Moja kćerka – 2. epizoda

Moja kćerka - Kızım

Moja kćerka – 2. epizoda

By  | 

Ojku je potresena kada u pismu socijalne uprave o starateljstvu nad decom pročita da Demir ne može da se brine o njoj iz finansijskih razloga i da ona mora hitno da bude uključena u program hraniteljstva. Teško joj je, a zanimaju je i sve činjenice kada je njena majka u pitanju, sve ispituje ne bi li bila upućena.
Demir zatiče sve stvari na ulici, gazda ih je izbacio zato što pet meseci nisu platili kiriju. On govori maloj da se spašava dok može, ali mu Ojku poručuje će ostati s njim jer je bez obzira na sve njen otac. Demir se čudi što nakon svega – svašta joj je rekao i vikao na nju – još uvek želi ostati sa njim. Ojku odgovara da je i ona vikala, pravila probleme i još svašta nešto, ali valjda su te stvari normalne između oca i ćerke.
Ojku je u dilemi da li da oda kod Džavidan Demira i njegovog saučesnika u prevarama, Ugura. S druge strane, Demir je odlučan da završi započeto, bez obzira da li će ga Ojku predati ili ne.
Uz pomoć Ojku, Džandan želi da se oslobodi svoje greške iz prošlosti, a njih dve postaju sve bliže.
Džemal izlazi iz zatvora i nalazi se licem u lice sa Demirom kako bi poravnao stare račune. Džemal ga pritiska i traži novac od njega.
Demir donosi opasnu odluku, namerava da ukrade slike i pošalje Ojku u hotel. Dok beži, na Ojku nailazi auto i Demir je uhvati u naručje i završi on ispred auta. Pada na zemlju sa Ojku u naručju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *