Arda saznaje da je Nuran Baharina kćerka!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 102 epizoda četvrtii deo,Arda saznaje da je Nuran Baharina kćerka!

By  | 

ohb102-2Arda saznaje da je Nuran Baharina kćerka!

Evsun održava zabavu povodom Nuraninog rodjendana.Sećil dolazi.Hulija je besna što je vidi i pita je da li je Asim sa njom.Sećil joj kaže da su se njih dvoje razveli.Muge je takodje ljuta, a i Arda.Svi traže od Evsun da je otera iz konaka.

Džemal pokušava tokom zabave da se približi Zejneb ali ga ona odbija.Muge je ljuta na nju i njih dve se potuku.Hajrije govori Muge da je od samog početka pogrešila i da je i nju povela sa njima, do sada bi stvar bila rešena.Hajrije joj traži da je primi u konak i obećava joj da će joj za dan, dva poslati Džemala kakvog želi.

Evsun i Arda poklanjaju Nuran za rodjendan vlasnički list.Bahar joj poklanja malu statu.Evsun je ljubomorna što se Nuran više dopada Baharin poklon i lomi ga.Nuran je ljuta i odlazi u dvorište.Ateš koji je svo vreme gledao krišom prilazi Nuran.Bahar dolazi kako bi je ubedila da ne bude ljuta na Evsun.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Niraj Zove Ateša, kaže mu da je došao njen dajdža i da želi da ga upozna.Ateš bez reči oDlazi i ostavlja Bahar.Evsun je zabrinuta i govori Sultan da se bojii da Nuran ne sazna da joJ je Bahar majka i da je ne napusti.Arda to čue.Ljut je.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site