Moje ime je Farah - 1. epizoda!

Adım Farah / Moje ime je Farah

Moje ime je Farah – 1. epizoda!

By  | 

Farah je pobjegla iz Irana i prisiljena je da ostane u Istanbulu nakon što sazna da je trudna. Umjesto svoje profesije hirurga, počinje raditi kao čistačica. Uspjeva u tome da svom sinu bude i majka i doktor jer Kerimsah ima urođenu “bolest balona” – PYI. Ne postoji ništa što Farah ne bi uradila za svog sina.
Jedne noći, na mjestu gdje radi kao čistačica, nenamjerno je svjedok ubistva koji je spaja sa Tahirom Lekesizom. On je jedan od najboljih u firmi koja se bavi ilegalnim poslovima i lojalan je svom šefu koji mu je spasio život, poveo ga sa sobom u mladosti i odgajao. Ali te noći se prvi put našao u neočekivanoj situaciji. Dok je Farah rastrzana između ćutanja ili govora kako bi osigurala pravdu, Tahir po prvi put u životu mora da odluči o sudbini nevine žene i djeteta. Farah bježi iz njegovog auta, ali Tahir je posjećuje kući. Zaprijeti joj da ne kaže nikome šta je vidjela. Ali Farah odlazi u policiju i kada je Tahir vidi, bježi sa sinom. Ali bezuspješno, sin i ona padaju u ruke Tahir i njegovog šefa. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *