Omer - 6. epizoda - Omer ostaje pri odluci da oženi Sureyyu!

Ömer/ Omer

Omer – 6. epizoda – Omer, uprkos Gamze, ostaje pri odluci da oženi Sureyyu!

By  | 

Gamze konačno otvara vrata svog srca za Omera. Ali on je svjestan da je kasno za sve, sluša sa bolom riječi koje je toliko želio da čuje od nje. Uprkos otkucajima svog srca, ostaje odan svom obećanju datom Sureyyi. Boreći se sa bolom zbog napuštenosti, ali i zbog finansijskih problema, Nisa ipak ne oklijeva pomoći svom bratu Omeru i Gamze u njihovim najtežim trenucima. Sa druge strane, siromaštvo i očaj je dovode licem u lice sa Emine opet. Ovog puta, Nisa ne može da ostane smirena nakon bola koji je preživjela i čini veliku grešku zbog koje će se pokajati. Gamze pokuša da se iskupi za svoju grešku prema Omeru. Tahir pita Omera da objasni njegovo zbližavanje sa Gamze čak iako je cijena toga dovođenje Resata protiv njega. Uprkos svim Omerovim naporima, Tahir čiji se bijes ne smanjuje, priprema loše iznenađenje za Omera i Gamze.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *