Moje ime je Farah - 23. epizoda!

Adım Farah / Moje ime je Farah

Moje ime je Farah – 23. epizoda!

By  | 

Tahir, Farah i Kerimšah stižu u Tahirovu kuću. Tahir im govori da je to njihova kuća i da su porodica. Sledećeg dana, Kerimšah i Tahir spremaju doručak zajedno za Farah. Tahir i Farah su smislili plan kako da spase njenu majku i Kerimšah će im pomoći tako što će se praviti da je bolestan.

Vode ga u bolnicu i Behnamovi ljudi mu dojave to. Farah i Tahir uz Bekirovu pomoć izmijene Kerimšahove nalaze kako bi doktor rekao da je potreban donator i kako bi Behnam doveo njenu majku.

U međuvremenu, Merdžan se udružuje sa Behnamom, a Ilijas i Behnam smišljaju plan protiv Tahira i Mehmeta jer je Ilijas shvatio da se Mehmet svega sjeća. Perihan se ne slaže sa odnosnom Gonul i Bekira i pravi probleme. 

Tahir i Mehmet naprave Ilijasu zamku i on je uhapšen. Akbar saznaje šta je Merdžan uradila i pomaže Behmamu i smjesti Tahiru zatvor. Ali Bade i Mehmet mu pomažu i izvuku ga vani.

Behnam pod izgovorom da dolazi grupa doktora iz Irana dovodi Farahinu majku. Kerimašah ne vjeruje Farah da mu otac nije spasio život i uplakan je. Govori joj da laže. Merdžan saznaje za plan, ali se Farah i ona potuku i Farah je zatvori u sobu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kerimašah ugleda Farahinu majku, a svoju baku i njen ožiljak na ruci. Shvati da je to njegova baka i uz pomoć Adila je spasi. Sakrije je u svoju sobu bolničku, a Behmam ga doziva. On zaštiti baku i odlazi sa Behnamom kako je on ne bi vidio. Farah i Tahir stižu i Farah ugleda svoju majku, te je jako emotivan susret majke i kćerke. Ali saznaje da je Kerimašah otišao sa Behnamom da bi je spasio. Kerimšah govori Behnamu da ga mrzi.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *