Moje ime je Farah - 21. epizoda!

Adım Farah / Moje ime je Farah

Moje ime je Farah – 21. epizoda!

By  | 

Tahir uvjerava Farah da će pronaći njenu majku. Farah mu govori da je to i njegova majka. On je jako emotivan, pružila mu je dom i porodicu. Prikazana je scena kako se Farah vraća u kuću kod Behnama, a onda i scena kako Farah sa krvavom majicom bježi iz kuće. 

Vraćamo se na njen povratak, Mahmud je zvao Tahira da dođe u vezi posla. Merdžan zaključi da Mahmud želi da nju uda za Tahira i to podijeli sa Farah.

Farah je ljubomorna i upozori Tahira. Ipak, Mahmud ima plan nju udati za nekog drugog. Behnam dokaže Mehmetu da zna ko je njegov brat i uslovi ga da ubije Tahira i dobiće njegovo ime. 

Mahmud priznaje Farah da joj je ubio oca i zarobio majku, Behnam i on se raspravljaju zbog Tahira, a Merdžan i Akbar jer je želi udati. Farah priča sa Kerimšahom kada čuje buku i silazi i zatiče Mahmuda probodenog nožem. Upada u zamku i svi je okrive da je ona to učinila. Bježi sa Tahirom u njegovu vikendicu.

Behnam traga za njom, a Mahmud je u bolnici. Kerimšah brani Farah, a Tahir dolazi u bolnicu i pravi scenu Behnamu, okrivi ga da je on to učinio jer je Mahmud htio da on bude partner u poslu. Farah zove Gonul i Mehmet saznaje gdje se krije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dolazi tamo i čeka Tahira. Tahir dolazi i Mehmet uperi pištolj u njega. Farah krišom daje Tahiru nož i on prisloni Mehmetu na vrat nož.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *