Moje ime je Farah - 17. epizoda!

Adım Farah / Moje ime je Farah

Moje ime je Farah – 17. epizoda!

By  | 

Merjan nalazi Tahira i odvede ga u bolnicu. Farah je van sebe kada joj Ruksan saopšti da je Tahir mrtav. Napada i Behnama i njegove ljude. On joj zaprijeti Kerimšahom i ona se umiri. Sjedi bezvoljna i uplakana u sobi i zamišlja Tahira. Behnam odvede Kerimšaha i Farah izbezumljena kada sazna za to. Presječe vene zamišljajući Tahira, govori mu da je majka lavica odustala. Behnam je zabrinut za nju.

Prolazi par dana, Farah i Tahir se oporavljaju. Tahir pristaje na saradnju sa Merjan, ali mu je potrebna Mehmetova pomoć. Behnam je vratio Kerimšaha i sada je brižniji prema Farah. Govori joj da Tahir nije mrtav, a ona se uvjeri u to kada Tahir dođe u kuću i preda potpisane papire za razvod. Govori da je Farah prošlost. Farah je skrhana ali primorana da krije svoja osjećanja. Tahir je takođe slomljen. 

Farah saznaje da je Behnam drogirao i davao tablete i odluči igrati igru. Odluči osvojiti Behnamovo povjerenje i mijenja svoj odnos sa njim, a on joj vjeruje. Tahir sa druge strane odlučuje uz pomoć Mehmeta i Merjan da okrene sve u svoju korist. Vera želi da se otvori Ali Galipov testament. Tahir od partnera u firmi Azadi i Akindži kupuje akcije nasilno. Farah dolazi sa Behnamom u firmu na konferenciju. Tahir se pojavljuje i izjavi da je partner. Behnam je šokiran i zapanjen. Kada novinari žele da ih slikaju, Tahir stane između njih dvoje. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Farah izlazi zbunjena jer joj Tahir kvari plan, nije joj jasno kakva mu je igra. Tahir izlazi i svađaju se. Ona ga krene ošamariti i Tahir primjeti ožiljak na njenoj ruci. Pita je šta se dešava.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *