Moje ime je Farah - 25. epizoda!

Adım Farah / Moje ime je Farah

Moje ime je Farah – 25. epizoda!

By  | 

Kada saznaju da je pronađeno Ali Galipovo tijelo, Bade, Farah i Tahir su uznemireni. Mehmet dolazi, ali kriju to od njega.

Sledećeg dana saznajemo da je Bade uspjela poništiti razvod Tahira i Farah. Orhan zove Tahir i odvede ga na grob njegovih roditelja. Ucijeni ga da mu bude partner i da mu pomaže, inače će poslati Farah u zatvor zbog Ali Galipovog ubistva.

Farah počinje raditi kao doktorica i svi se raduju zbog nje. Gonul od Orhana saznaje da su Mehmet i Tahir braća i ljuta je na sve što su joj krili. Farah i Tahir stavljaju prstenje, a Merdžan donosi po Behnamovom naređenju poklon Kerimšahu.

Ostavi papiric ispred kuće koji nalazi Jilmaz i on se suoči sa njom. Akbar napušta Rakšan, a saznajemo i da Orhan i njega kontroliše. Bekir dolazi kod Mehmeta i dogovori da će ga izvještavati o Orhanu.

Orhan upuca jednog čovjeka u bolnici koga Farah liječi. Ucijenjuje i nju da mu pomaže, a Farah i Tahir kriju jedno od drugog kako bi zaštili jedno drugo.

Orhan zada Tahiru da pomogne Ilijasu da pobjegne iz zatvora i Tahir to čini. Ali Bekir je od Orhanovog čovjeka čuo da će Ilijas pobjeći i javio Mehmetu. Mehmet upuca Ilijasa i juri sa policijom za Tahirom i njegovim ljudima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Policija se razdvoji i Mehmet i par njih jure Tahira dok drugi jure Tahirove ljude. Oni dovedu Ilijasa kod Orhana koji je pozvao Farah tu i ucijenio da ga operiše. Farah je pozvala Gonul da dođe da se uvjeri ko joj je otac što je Gonul i učinila, šokirana je.

Mehmet i policija su ispred kolibe, a Tahir se popeo na krov, leži u nadi da ga neće vidjeti, dok je ovamo policija ispred, i Farah i Orhan i njegovi ljudi ih ugledaju.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *