Moje ime je Farah - 24. epizoda!

Adım Farah / Moje ime je Farah

Moje ime je Farah – 24. epizoda!

By  | 

Farah kupa i brine o svojoj majci koja ima rane i ožiljke po tijelu. Dijele emotivan trenutak nakon toliko godina. Majka je upita ko je Tahir i Farah joj ispriča koliko joj on znači. Tahir sa druge strane sa bratom Mehmetom pokušava pronaći Kerimšaha, ali ne uspjeva u tome.

Kerimšah je ljuta na Behanama i govori mu da je Tahir bolji od njega. Farah drži Merdžan i ucijeni Akbara da pronađe Kerimšaha ako hoće da vidi kćerku. Tahir dolazi kući i ne zna kako da se suoči aa Farahinom majkom, da li će ga ona prihvatiti? Ona ga oslovi sa sine i Tahir je emotivan i izgubljen, ne zna ni kako da reaguje. Grle se i on odlazi. Ali ono što ne zna jeste da se Farah sakrila u gepek da i ona potraži svog sina.

Behnam je okupio sve Tahirove neprijatelje i pošalje ih u napad na njega. Među njima najveći je izvjesni Jilmaz. Orhan se vraća u stanicu i Mehmet ga uhapsi. Međutim nema dokaza protiv njega, a Ilijas odbija da svjedoči te je Orhan pušten.

Tahir i Farah pobjede sve neprijatelje kada se Jimaz pojavi. Tahir i on pucaju jedan na drugog, a onda Jilmaz zove Behama i pokaže zarobljene Farah i Tahira. Behnam naredi da ubija Tahira a dovede Farah. Kerimšah čuje da Behnam govori da će zaroviti Farah. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ispostavlja se da je Jimaz Tahirov prijatelj Hazir i oni nadmudre Behnama. Kerimšah govori da mu je Tahir otac. Behnam se udružuje sa Orhanom, a Orhan otkrije Mehmetu gdje je tijelo Ali Galipa. Ali ima komad stakla sa Farahinim otiskom kao dokaz. Baš kada su Tahir, Farah i ostali srećni i na okupu, preko radija čuju da je policija pronašla tijelo Ali Galipa.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *