Moje ime je Farah - 14. epizoda - kraj 1. sezone!

Adım Farah / Moje ime je Farah

Moje ime je Farah – 14. epizoda – kraj 1. sezone!

By  | 


Mehmet i Tahir jure u bolnicu. Tahir dolazi do Farah koja leži i drži je za ruku zabrinut. Bade je na operaciji. Ubrzo dolaze i ostali članovi porodica. Farah i Tahir odlaze taman kada Ali Galip dođe. Bade je operisana i u bolničkoj je sobi. Mehmet je posjeti i prizna joj da se nikada nije tako uplašio za nekoga. Ali Galip joj zaprijeti na lijep način, a zatim ode do Farah i nju isto upozori. 
Tahir i Mehmet upadaju u Iransku ambasadu i Tahir zove Behnama. Saznaje da on ne stoji iza napada. Farah krijući zove Mehmeta i sarađuje sa njim da uhvate Ali Galipa. A Bekir shvata da Orhan stoji iza napada. Prolazi nedelju dana…došao je dan svadbe Gonul i Kana. Bade i Farah se iskradu da se nađu sa Mehmetom, ali Tahir ih prati i saznaje za njihovu saradnju. Bijesan je i napada ih. Farah mu prizna istinu o Ali Galipu, kako je ubio donora. Tahir je skrhan, krivi sebe i moli je da mu oprosti. Potom sklopi dogovor sa Mehmetom – on će mu reći sve detalje velike isporuke, ali Ali Galipa će prepustiti njemu. 
Kan se dok ga Gonul čeka za svadbenim stolom ljubi sa Jasemin. A Bekir želi ubiti Orhana. Međutim, zbog Gonul odustaje od te ideje. 
Došao je dan velike isporuke i Tahir se sprema. Farah ga moli da odustane od osvete i izabere njih. On je poljubi i odlazi. Policajci izvrše upad i uhapse sve. Mehmet trči za Orhanom ne znajući da je on, a Tahir juri Ali Galipa. Natjera ga da padne na koljena pred njim. Orhan izlazi iz auta i Mehmet je šokiran saznanjem da je on ” crno jagnje”. Međutim, Orhan ga upuca u čelo. Tahir sa druge strane upuca Ali Galipa. A Behnam se pojavljuje u kući kod Farah i Kerimšaha. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site