Mraz 3. epizoda!

Mraz - Zemheri

Mraz 3. epizoda! Ajaz mora da bira izmedju Firuze i majke!

By  | 

Alije, koja saznaje da Faruk gubi novac je skrhana. Suočena s opasnošću da nakon novca i bespomoćnosti ostane na ulici, Alije se bori za svog sina, kog smatra jedinom nadom. Faruk ne može podneti razočaranje u majčinim očima, ali prima neočekivanu ponudu od Jasina. Sudbina i dalje igra igru sa dvoje zaljubljenih. Ajaz može da podnese Firuzino lice, ali Firuze ne može da podnese da mu čuje glas.

Oslobođenje Jašara Pinara zavisi od Ajaza. Ili će progovoriti i spasiti Firuzinog oca, ili će održati svoje obećane da će ćutati zarad majčine slobode. Ajaz mora da donese tešku odluku.

Sve epizode serije Mraz

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *