Mraz 1. epizoda! Ayaz slama srce Firuze!

Mraz - Zemheri

Mraz 1. epizoda! Ayaz slama srce Firuze!

By  | 

Mraz 1. epizoda! Ayaz slama srce Firuze!
Firuze i Ayaz su dvoje deteta koja su celu porodicu uzela na svoja ramena. Njihov jedini cilj je ispuniti zajednički put čistom, nevinom ljubavlju. Teret koji moraju preuzeti na svoja ramena olakšava snaga koja proizlazi iz njihove velike ljubavi. Usred svih tih poteškoća pokušavaju pronaći i najmanju nadu za zajedničku budućnost. Iako se oni trude, sudbina im nije naklonjena, te uni[tava njihove puteve.

Ayaz će se naći na raskršću, te će morati napustiti planove, budućnost i život, čiji je smisao postao Firuze. Iako Ayaz ne želi, on će dati voje srce Berrak. Ovu će žrtvu učiniti za svoju majku. Srce Firuze, koju je ostavio sa razbijenim snovima za zajedničku budućnost, postaće kameno. Ovo će biti posljednji put da se bilo kome poveri. Od sada joj je srce zauvek zatvoreno za veru u ljude I ljubav.

Međutim, život ponovo piše životnu priču onako kako on želi. Životi svih se ponovo isprepletu. Kad Firuse pokuša dokazati očevu nevinost, morat će proći neočekivani test. Vidjeće čoveka koji joj je slomio srce pored Ertana – čoveka s kojim će se morati boriti za svog oca.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode turske serije Mraz

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *