Naagin 3- 101. ep. - Mahir se prisetio svega, Bela je na tragu Šivangine tajne!

Indijske Serije

Naagin 3- 101. ep. – Mahir se prisetio svega, Bela je na tragu Šivangine tajne!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala 😀
Vikrant umire. Viš mu u suzama govori da je čeka, poljubi ga i krene odatle… Bela stigne u hram, prikazana je neka ptica. Ptica joj se spusti na ruku, Bela je pošalje. Ptica zatim sleti na Mahira i njemu se duša vrati u telo. Neki ljudi dođu pred Šravani/Belu i govore joj da ide. Bela govori da je ona Naagrani, došla je da ukloni kletvu sa Naagmani-ja. Ovi se pretvore u polu-zmije. Zatim i Bela koja se bori sa njima. Jedan od zmijana postane veći i obori Belu. Iza Bele se stvori pet zmijskih glava, ona kaže da ide unutar hrama da traži Maha-Naagrani (Šivangi). Mahir visi na grani nekog drveta i počnu da mu se vrte sećanja iz prošlog života sa Belom. Ovaj zmijan ujede Belu i ona opet padne, ali veli da će se boriti i da neće prihvatiti poraz. Zmijan postane ogroman i proguta Belu. Bela saseče zmijanov stomak i izađe napolje. Mahir padne na zemlju i priseti se Bele, u sebi kaže da je zato osećao povezanost sa njom, Šravani je zapravo Bela iz njegovog prošlog života, ona je zmija koja menja oblik. Mora da pošalje porodicu daleko od DM, priseti se kako je Sumitra upravljala buldožerom spremna da ga baci u vatru. Bela uspe da uđe u hram i sklopi ruke pred Bogom: “Ne želim da se vratim praznih ruku, moram da znam istinu da bih spasila ljude, moram da uklonim kletvu sa Naagmani-ja, pomozi mi…” – plače. Neko biće se pojavi pred njom i govori da zna da želi da dođe do Maha-naagrani – Šivangi. Šivangi je bila samo još jedna u nizu zmija, ali njena vernost ju je učinila Naagrani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *