Naagin 3- 101. ep. - Mahir se prisetio svega, Bela je na tragu Šivangine tajne!

Indijske Serije

Naagin 3- 101. ep. – Mahir se prisetio svega, Bela je na tragu Šivangine tajne!

By  | 

Bela pita zašto su je otac i muž ubili, ljudi je zovu ukletom, ali gde je ona? Ovaj kaže da je Šivangi teško izdana, doći će jedino ako je pitanje nečijeg života i smrti. Bela ga moli za pomoć, stvar i jeste nečijeg života ili smrti. On joj otkrije da će morati da reši neku zagonetku i uđe na glavna vrata, samo je na Maha-naagrani da li će se pojaviti ili ne. Kletva će biti uklonjena jedino ako Šivangi bude dotaknula Naagmani, tom prilikom može i da je pita zašto su je otac i muž ubili. On je blagoslovi i nestane, a Bela uđe na pomenuta vrata. Mahir zamišlja kako govori Sumitri da zna njenu istinu i izbacuje je napolje. Dođe kući i pred njom se pretvara da ne zna ništa, misli da može da dovede njegove u opasnost. Bela ugleda neku dugu belu tkaninu preko nekog velikog portreta, pokuša da spali tkaninu a onda je ukloni svojim zmijskim repom kako bi saznala ko je na njemu. Na portretu je Šivangi. Bela: “Danas ću dobiti odgovore za sve ljude, ne samo za Naag-lok. Sve ću trajno spasiti, pa makar ja nastradala.” Zemlja se otvori i ona upadne negde, puno zmija je oko nje. Govori im da je ona Naagrani Bela, a zatim pronalazi neku zlatnu knjigu. U knjizi, Bela gleda sećanja, Šivangina priča je prikazana, i neki glas je uputi da su Šivangini otac (Ritik) i muž (Roki) živi, baš kao i Maha-naagrani. Bela pita gde su oni, ali se knjiga zatvori. Vidi da se ulazna vrata zatvaraju i krene kako ne bi ostala zarobljena unutra. U sledećoj sceni je prikazana na gradskom putu, ugleda neki bilbord za premijeru Ritikovog i Rokijevog filma. Shvati da je premijera danas, a ako uspe da ih odvede na ono mesto, možda se Šivangi pojavi. Vidi se sa Viš i veli da zna za Vikrantovu smrt, izvinjava joj se… Ne može više ni njen život da rizikuje…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site