Ne dam ti ruke - 2. epizoda!

Turske Serije

Ne dam ti ruke – 2. epizoda!

By  | 

Mehmet govori Zeliš da se vratio da odradi svoj dug, postao je njen zarobljenik. Potom ide sjećanje kako je dogovorio sa svojim djedom da ostane, kako bi izbjegao vjenčanje, a i pokazao da je čovjek. Svi u selu se okupe i glasaju o njegovom ostanku. Zadnju riječ ima Zeliš i ona odluči da on ostane. 
Njih dvoje se prepiru, a njena sestra Asli ih posmatra i misli kako su sladak par. Zeza sestru da se zaljubila. Mehmet umalo padne i Zeliš mu pomogne. Međutim, Zeliš nema mira jer Soner želi da je oženi i da tako ona vratu dug za svoju porodicu. Zeliš je na to pristala. Njena sestra saznaje i napada Mehmeta. Krivi ga da je uništio Zeliš život, a on ne zna o čemu je riječ. Mehmet je u međuvremenu sa drugovima lažirao svoj odlazak u inostranstvo.
Zeliš leži na travi tužna kada Mehmet dođe i pridruži joj se. Pita je koju tajnu krije i ispituje o Soneru. Zaspu tako jedno do drugog. Ujutru, Zeliš mu govori da ga oslobađa i da je slobodan da ode. Mehmetu nije jasno šta se desilo. 
Soner donosi prstenje i opet je uznemirava. Ali Mehmet je saznao i donosi mu novac. Zaprijeti mu da se skloni od Zeliš i da je od sada dug vraćen. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *