Ne dam ti ruke - 1. epizoda!

Turske Serije

Ne dam ti ruke – 1. epizoda!

By  | 

Zeliš sanja san kada je sestra probudi. Živi u selu sa ocem i sestrom i tu je omiljena, neustrašiva je i odvažna. Ona nastoji da unaprijedi njihovo mjesto i preuzima svu odgovornost za selo.
Sa druge strane, Mehmet je na korak od najvažnijeg dana u životu – svog vjenčanja. Ali on ne želi da se oženi i priznaje vjerenici da mu je ovo vjenčanje sahrana. Bježi sa svog vjenčanja dok svi svatovi trče za njim. 
Zeliš sa porodicom vozi kamion kada Mehmet padne sa padobranom i izazove sudar. Velika šteta nastaje i Zeliš ga iz bolnice dovede kod njih na selo i zarobi. Odlučna je da on ostane tu dok im ne isplati štetu. Međutim, Mehmet tvrdi da se ne sjeća ničeg, a i nema novca. Njegovi roditelji i prijatelji tragaju za njim, dok je njegova mlada neutješna nakon što je ostavio.
Mehmet pokuša pobjeći i Zeliš ga upuca u nogu. Dovede ga u štalu da tu boravi. Pridruži mu se sa puškom, da stražari. Međutim, zaspi mu na ramenu.
Sutradan, Mehmet uspije doći do telefona i kontaktira svoje prijatelje koji mu dolaze pomoći. Zeliš je pod pritiskom jer moraju isplatiti štetu, a nemaju novca. Smisle da im Mehmetova porodica plati da bi ga oslobodili. Ali njegov otac ih izbaci i negira da je to njegov sin. Mehmet uz pomoć prijatelja pobjegne pa je Zeliš neutješna. 
Ipak iznenadi se kada ugleda Mehmeta u štali, vratio se da radi kod njih i tako im isplati dug. Dobaci joj da je postao njen zarobljenik.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *