Ne dam ti ruke - 3. epizoda!

Turske Serije

Ne dam ti ruke – 3. epizoda!

By  | 

Mehmet rješava Zelišin najveći problem i otplaćuje njen dug. Dok Mehmet misli da će ovim činom zadobiti njeno povjerenje, dešava se suprotno. Zeliš ga ne želi u selu. Samo Aslı nagađa razlog za to. Zeliš očigledno bježi od ljubavi. Ali Mehmet nema namjeru da ode. On će učiniti sve da zadobije povjerenje Zeliš i seljana u njenom mjestu. Na sreću, prilika koju je čekao pruža mu se. Za Mehmeta stvari počinju da funkcionišu. Ne samo da učvršćuje svoju poziciju u selu već je i na putu da pronađe investitora kojeg traži za objekat koji će osnovati. Kıvanč i Ugur, njegovi drugovi su uvjerili investitora, a Mehmet se sprema da ostvari svoje snove kada se nesreća ponovo dogodi. Međutim, otac od njegove ostavljene mlade umiješa prste sa investitorom. Mehmet čeka, ali se on ne pojavi. U toku je zabava u selu i Soner dolazi i uznemirava Zeliš. Ali Mehmet se pojavljuje i sređuje situaciju. Zeliš i on plešu kada se pojavljuju repovi iz njegove prošlosti. Dolazi njegova ostavljena mlada Hande koja vidi njih dvoje kako plešu. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *