Neko potpuno drugi - 10. epizoda!

Bambaşka Biri - Neko potpuno drugi

Neko potpuno drugi – 10. epizoda!

By  | 

Prvi put se oteta Lebla nađe tako blizu  ubicama svog oca. Dogan preuzima rizik da se otkrije i pruža ruku pomoći Lejli. Lejla je prvi put ovako jako blizu pobjede u slučaju koji već dugo pokušava riješiti. Osoba koja će joj dati posljednju municiju koja joj je potrebna biće ime koje nikada nije očekivala.

Rastrgana između Nurayinih prijetnji i impulsivnosti svog sina, Šahinde se skriva kako bi sakrila vlastite grijehe. U međuvremenu, pritisak ubice njenog muža raste. Tahir poduzima akciju kako bi kontrolirao haos u kojem se nalazi.

Iako Dogan ponovno stiče Idrisovo povjerenje, Idrisu je nemoguće ponovo ga pridobiti. Umoran od nedostatka ljubavi, Dogan čini veliki potez kada otkrije da njegova porodica ponovno kuje plan protiv njega. Na Turanu i Nevin biće da se nose s krizom koju je Dogan ostavio za sobom.
Kenan odlučuje napraviti veliki korak u vezi s Lejlom. Zaprosi je i ona pristane. Ali nalazi video Dogana gdje mu priznaje svu istinu i Kenan je primoran da raskine sa Lejlom.

 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *