Neko potpuno drugi - 8. epizoda!

Bambaşka Biri - Neko potpuno drugi

Neko potpuno drugi – 8. epizoda!

By  | 

Lejla i Kenan se ljube u autu nakon što je on dao otkaz. Dok oni uživaju, Nuket napada Murata da odmah vrati Kenana na posao, kako im je to mogao učiniti. Međutim Kenan se ne javlja. Murat odlazi do Jasemin i zaspi. Ujutru Kenan i Lejla stižu i zateknu ih. Kenan govori Muratu da je zavolio Lejlu i da se ne vraća na posao.

Turat i Nevin vode Idrisa svojoj kući jer ga ne mogu odvesti u bolnicu. Uspiju da ga spasu. Ekrem je u potrazi za vlasnikom sata koji je našao na mjestu gdje je napadnut i traga za ubicom.

Djevojka Elif priđe Lejli i zamoli je za pomoć. Govori joj o požaru u sirotištu. Kada je Lejla sasluša, saznaje da je na prevaru da će biti glumica uvučena u prostituciju i kako veliki i moćni ljudi stoje iza toga. Uspjela je pobjeći kada su je odveli u sobu da vrše estetske zahvate kao i mnogim djevojkama. Ističe i da su djevojke iz sirotišta istu subbinu imale i da su žive spaljene. Na smrt je uplašena i Lejla i Kenan joj pruže pomoć.

Dogan nakon što je sasluša pronalazi doktora koji je radio operacije i otkine mu prste. Nuket bijesna jer Kenan odbija da se vrati objavi u medijima Lejlinu i Kenanovu vezu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ekrem saznaje da je Kenan vlasnik i Dogan i on se bore i u borbi ga Dogan ubode i ubije. Sutradan, prolaznik uglrda velikog meda na ulici i nalazi Ekremov leš. Lejla je van sebe kada dođe na mjesto zločina i vidi oca, Kenan je tješi. Ona padne u nesvijest.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *