Neko potpuno drugi - 3. epizoda!

Bambaşka Biri - Neko potpuno drugi

Neko potpuno drugi – 3. epizoda!

By  | 

Neko potpuno drugi – 3. epizoda!

Lejla je  šokirana kada je Dogan, za koga je mislila da je Kenan otišao predaleko, pa je tako on shvativši šta je uradio, pokušava da oprosti sam sebi. Ali nije lako ublažiti Lejlin bijes. Kenan čiji je gubitak pamćenja sve češći takođe počinje da sumnja u svoje mentalno stanje. Dogan, koji nije uspio da ubije svoju poslednju žrtvu, preuzima neočekivane rizike kako bi spriječio da Lejla i komesar Refik, čije povjerenje u Kenana je izgubljeno, igraće opasnu igru kako bi potvrdili povezanost ubice sa Kenanom. Lejla nije jedina koja sumnja u svog oca, već i Tahir počinje da sumnja u njega. Dogan i Idris nisu jedini koji pokušavaju doći do Irfana, pojavljuju se novi ljudi koji sprječavaju Dogana. Lejlin otac uspije prije Dogana oteti Irfana iz bolnice. Lejla na snimci kamere ugleda Dogana/ Kenana sa maskom.

 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *